Over JUTA Holland

De geschiedenis van JUTA gaat terug naar halverwege de 19e eeuw. Het bedrijf is begonnen met de productie van draad, doeken, zakken, twijn en touw van natuurlijke materialen. In 1946 heeft het merk JUTA zich gevestigd met het hoofdkantoor in Dvůr Králové Tsjechië als JUTA Group.

De JUTA Group is een compleet geïntegreerde business, die begint met het proces van de basis chemicaliën, polymeren en ruwe materialen. Deze worden verwerkt in vezels en weefsels tot een kant en klaar product. Op maar liefst 14 verschillende plaatsen wordt er geproduceerd en met 2000 werknemers binnen de JUTA Group is het gehele productieproces van A tot Z in eigen hand.

JUTA Holland is onderdeel van de JUTA Group en is al ruim 10 jaar het verkoopkantoor vanuit Nederland. Mede dankzij een innovatieve productontwikkeling, diverse toepassingen, het vervaardigen van maatwerk naar de behoeften van de klant en de ruime ervaring zijn de sporen verdient in de huidige wereld van de Geosynthetica. De focus ligt continu op vernieuwing en verbreding binnen diverse branches. Onze ervaren en hoog opgeleide professionals kennen de producten en toepassingen door en door en zijn voortdurend bezig om de kwaliteit op een zo hoog mogelijk niveau te houden. Daarom wordt er veel aandacht besteed aan kwaliteitscontroles. De producten worden geproduceerd volgens de ISO certificeringen en zijn zowel in- en extern uitvoerig gecontroleerd en getest volgende laatste Europese en internationale standaarden. Hierdoor wordt een constante hoge kwaliteit geleverd, die voldoet aan de hoge verwachtingen.

Doordat JUTA zelf produceert kunnen we speciale aanvragen behandelen, confectie realiseren en prioriteren waar nodig. Wij voorzien u graag van deskundig advies en de beste prijs voor uw bedrijf. Dit in combinatie met onze ervaring, expertise en uitstekende technologie is de sleutel van ons succes!

Blijf op de hoogte door in te schrijven voor de nieuwsbrief: